ARken sentrum Halden

 

Det samme gjelder alle utgifter utvendig til vedlikehold av fasaden i underetasjen og 1. etasje minus fasaden til de to leilighetene som ligger i 1. etasje. Alle arealer og fasader som ikke gjelder Boligsameiet Arken sentrum vil således være eiet av Arken As.
Merk ang. parkeringsplasser: I Arken sentrum vil det bli mulighet til å leie parkeringsplass innendørs til kr. 550,-, pr. plass. I parkeringskjeller er det 9 plasser. Utendørs har vi 8. stk. plasser á kr. 450,-. Plassen følger den som eier leiligheten og leiekontrakten fortsetter så lenge eieren av leiligheten ønsker dette. Det blir ikke anledning til å leie ut parkeringsplassen. Prisen blir regulert etter vanlig indeks og reguleres 2. hvert år. Disse bestemmelsene blir regulert i en avtale med eieren av parkeringskjelleren, som er firma Arken As. Renhold og vedlikehold av parkeringskjeller og plassene utendørs er inkludert i leien.

---------------

Leilighetene har pris fra kr 1.695.000

---------------

Halden, mars 2012
For Arken As Rolf Wilfred Olsen.

Last ned tekst om Forbehold, Arken sentrum (Pdf)

 

Lave felleskostnader

I fellesutgiftene inngår følgende: Vaktmestertjeneste = trappevask og vask av alle fellesarealer, Forsikring av alle arealer som gjelder leilighetene, Strøm til alle fellesarealer som gjelder leilighetene, Avfallsgebyrer, Internett-tilkobling og TV-signaler fra Canal-Digital, Serviceavtale på heisen, Årlig kostnad/kontroll til Norsk Heiskontroll, Serviceavtale regnskapsprogram, Administrasjonsutgifter, Revisjon av regnskapet.

Eksempel leilighet ca 51 m2: Ca. kr. 595,--, pr. mnd. Eksempel Leilighet ca 106 m2: Ca. kr. 1249,--, pr. mnd.

Alle priser vedr. fellesutgiftene er beregnet etter sameiebrøken til boligsameiet som vil bestå av til sammen 15 leiligheter.
Merk: Alle fellesutgifter som gjelder forretnings-lokalene i bygget blir utlignet etter størrelsen på disse lokalene og belaster ikke boligarealene. Dette gjør at fellesutgiftene til Arken sentrum blir gunstige for beboerne i boligsameiet.

Alle utgifter for renhold/snømåking/strøing o.s.v. av alle arealer rundt bygget går på fellesutgiftene til forretningsarealene som har tilhold i underetasjen og 1. etasje.

Alle bilder, perspektiver, illustrasjoner og planskisser er kun ment å gi et inntrykk av ferdig bebyggelse.

Suveren Kommunikasjon AS