arken sentrum senior

Jordvarmeanlegg / vannbåren varme

Med dagens og morgendagens høye strømpriser er det et sterkt fokus på kostnadseffektive løsninger når det gjelder oppvarming av boliger. I Arken sentrum har vi vektlagt dette samtidig som vi er opptatt av å finne miljøvennlige løsninger. Les mer her.

Felleskostnader

Arken sentums leiligheter blir svært prisgunstige. Dette skyldes bl.a. valget av jordvarmeanlegg og utstrakt bruk av tilnærmet vedlikeholdsfrie materialer. Arken Sentrum får ingen fellesgjeld og veldig lave fellesutgifter. Les mer her.

 

Spennende planløsninger

Arken sentrum vil bestå av totalt 15 leiligheter fordelt over fem etasjer. Leilighetene er selveierleiligheter og med størrelser fra 51 til 170 kvm.
Første etasje får to leiligheter, femte etasje én leilighet og de resterende leilighetene vil finnes i 2., 3. og 4. etasje.

Arken sentrum får spennende løsninger og høy kvalitet - både utvendig og innvendig. Det er lagt vekt på kvaliteter som innvendig parkering og sportsbod, heis direkte opp til leiligheten, jordvarme, balansert ventilasjon, praktiske og funksjonelle planløsninger og store terrasser.

Alle Arken sentrums leiligheter er unike og med forskjellige og spennende planløsninger. Lekker eikeparkett i oppholdsrom mens det blir fliser på kjøkken, bad og i inngangsparti. Interiøret holder høy standard med lekkert kvalitetskjøkken fra Sigdal. Badet har god innredning med 120 cm bredde, dusjkabinett fra Showerama og toalett på vegg. Det er dessuten store muligheter for tilvalg.
Callinganlegg har fjernåpning til ytterdør med videooverføring som en ekstra sikkerhet mot uønskede gjester. Les mer om leiligheten her.

Alle bilder, perspektiver, illustrasjoner og planskisser er kun ment å gi et inntrykk av ferdig bebyggelse.

Suveren Kommunikasjon AS