Arken sentrum Halden gjestehavn

 

 

Folk trives i Halden...

...og stadig flere bosetter seg her. Fra leilighetene i Arken sentrum er det kort vei til byens fasiliteter. En kort spasertur over elva Tista, så er man på andre siden av byen, på Nordsiden. På veien har du kanskje vært innom en av byens butikker eller kaféer?
Bygget som huser Arken sentrum har mye historie. Her i Halden er det mest kjent som “Kåre Andersen”-bygget, fordi her lå i sin tid “Kåre Andersen Mat”– butikk med eget pølsemakeri! Bygget ble oppført i 1965 etter at det gamle kvartalet ble revet i forbindelse med gateomlegging og ny bybro.

Her ligger Arken sentrum.


Nærhet til alt

Velkommen til Arken sentrum – leilighetene som passer perfekt for deg som liker å bo sentralt!
Midt i byen, med alt du trenger i nærheten – sentrum, havna og festningen. Tett inntil Arken sentrum ligger Haldens koselige gjestehavn med restauranter og folkeliv. Og like ved, ligger Halden torg omkranset av en rekke forskjellige og koselige forretninger. Busstopp kun noen meter fra inngangsdøra. Noen få minutter å gå til Halden jernbanestasjon. En ny Kiwi-butikk er planlagt i nabobygget til Arken sentrum. Haldens nye kultursal ligger et stenkast unna med konserter og arrangementer hver helg. Over torget og Arken sentrum troner Fredriksten festning; et yndet utfartssted hele året.

 

 

 

 

 

Det er ikke bare leilighetene som ligger sentralt. Selve byen ligger godt plassert midt mellom Gøteborg og Oslo. Det er god forbindelse med buss og tog, og med ny E6, tar kjøreturen til Oslo bare litt i overkant av en time.

Alle bilder, perspektiver, illustrasjoner og planskisser er kun ment å gi et inntrykk av ferdig bebyggelse.

Suveren Kommunikasjon AS