ARken sentrum Halden

 I 1. etasje blir det to leiligheter, samt nye kontorlokaler for Arken As. Kontorlokalene får egen inngang. O.K.S. leier også lokaler i 1. etasje med egne innganger. I 2. etasje blir det 8 leiligheter. I 3. etasje blir det 2 stk. I 4. etasje 2 stk. Og i ny 5. etasje blir det en leilighet.

VAKTMESTERTJENSTE
Arken As har i dag vaktmestertjeneste for flere andre firmaer I Halden. Vi har to fast ansatte vaktmestre som kan hjelpe til med det meste. Trenger du hjelp til noe når du kjøper leilighet av oss, så kan du leie disse til en rimelig timepris.

Vi i Arken As gleder oss til å presentere leilighetene for dere med alle de kvalitetene som de inneholder.


Med vennlig hilsen
Rolf Wilfred Olsen
Daglig leder i Arken as

 

Vi takker vår byggelånsbank, Handelsbanken,
for et godt samarbeid.

handelsbanken


 

Kjære potensielle boligkjøpere

Arken As

Arken As ble stiftet i 1977. Siden 1999 har vi hatt kontorlokaler i underetasjen i Gimleveien 16, også kjent som ”Skomagerslottet” i Halden. Vi har i dag en rekke eiendommer med leiligheter i Halden som vi leier ut til private samt noen lokaler til forretningsvirksomhet. Siden 1990 har vi bygget om en del eldre bygningsmasse samt nybygg til selveierleiligheter i Halden. Vi kan nevne ”Semgården” Olav V.gt.1, (34 leiligheter), ”Arken Brygge”, Sølvgaten 18, (10 leiligheter), ”Palisaden” Adelgaten 1, (10 leiligheter), Hagegata 1,(57 omsorgsleiligheter), Georg Feydtsgate 10 (20 leiligheter), ” Sollia-Panorama” Oskleiva 40-42 (16 leiligheter).

Det er en glede for oss i dag og presentere Arken sentrum som bygges i tidligere ”Kåre Andersen gården”, Olav V s. gt. 2. Der skal det bli 15 selveierleiligheter i 5 etasjer med areal fra 51m2 til 170 m2. I underetasjen leier firma Halden Dental AS , samt at det er parkeringsplasser for 9 biler, tempererte boder til alle leilighetene, teknisk rom med varmepumpe som sørger for vannbåren gulvvarme til alle leilighetene, samt ventilert rom for sortering av avfall slik som papp/papir, flasker/ glass o.s.v. Fra underetasjen går heisen til alle etasjer. Alle leiligheter har hovedinngang fra Olav Vs.gt. 2.

Alle bilder, perspektiver, illustrasjoner og planskisser er kun ment å gi et inntrykk av ferdig bebyggelse.

Suveren Kommunikasjon AS